Om Nils

Jeg hedder Nils Nordholm og er uddannet Reikimester af Reikimester Hanne Fritzbøger som er medlem af The Reiki Alliance, den internationale Reikimesterforening. Dette er din garanti for, at du får Reiki efter de oprindelige forskrifter, som dr. Mikao Usui videregav.

Reiki er gaven til os selv, og så kan den med stor succes anvendes på andre. Jeg mødte Reiki i 1998 i en periode af mit liv, hvor der sket en masse nyt i mit liv, jeg skulle finde nyt arbejde, et nyt sted at bo og på andre måder starte lidt forfra, hvilket betød jeg havde behov for meget energi. Gennem daglige selvbehandlinger med Reiki vendte energien tilbage, ja den blev større end nogensinde. Efterfølgende uddannede jeg mig som følelsesforløsende healings- og regressionsterapeut. 

Jeg har arbejdet med undervisning, vejledning og formidling siden 1977, hvilket vil sige i ca. 40 år. Jeg har arbejdet med Reiki siden 1998, og bruger det hver dag i alt hvad jeg laver.

Jeg har Verdens bedste arbejde. At formidle og være kanal for Reiki er en gave, der fylder mig med glæde, taknemmelighed og ærbødighed. 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte mig enten telefonisk eller via e-mail.

Med ønsket om alt det bedste til dig og de kærligste tanker.
Nils

 

Om Nils