Behandlinger


Jeg tilbyder Reikihealing og Følelsesforløsende Regressionsterapi.
Reikihealing foregår på en briks uden samtale og varer ca. 75-90 min, eller som fjernhealing som du kan modtage uanset hvor du er og varer 20-30 min.
Følelsesforløsende Regressionsterapi foregår også på en briks, men her vil der være dialog mellem klient og terapeut gennem hele terapien, som varer 90-150 min.

Reiki-behandling

Reikihealing

Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi selv og klienten står. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

Varighed: 1.25 time

Pris: 850,-

Følelsesforløsende terapi

Terapien belyser sammenhænge og tilfælde du måske altid har undret dig over. Du får indsigt i tidligere hændelser, der har præget dig frem til i dag. Med den indsigt kommer accept, tilgivelse og forståelse for dig selv og de personer du omgiver dig med. Du kommer i kontakt med dit oprindelige jeg, mærker forståelsen og kærligheden og ser hvad du skal gøre for at ændre dit liv i den retning du har brug for. Det er en meget blid og kærlig terapiform, der med en enkelt teknik fører dig tilbage til barndommen, fostertilstand eller tidligere liv - afhængig af hvor dine udfordringer har deres oprindelse.

Varighed: 2-3 timer

Pris: 1400,-

Reiki fjernhealing

Reiki behandling på afstand hvis du har akut brug for behandling eller andre årsager ikke kan komme på klinikken. Skriv eller ring og fortæl hvad du gerne vil have hjælp til, så aftaler vi tid og behandling. Det er en fordel hvis du har prøvet en behandling på klinikken i forvejen, men er ingen betingelse.

Varighed: 30 min

Pris: 250,- (5 for 1000,-)