Om Reiki

Universel livsenergi

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki, betyder at den energistrøm, som flyder i auraen forøges. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vores kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer - og måden vi vælger at føre dem ud i livet på. 

Reiki er en behandlingsform

Med Reiki kan vi give hele, selvstændige behandlinger, SOM VIRKER. Ki - energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi selv og klienten står. Reiki er kataly-sator for de helbredende processer.

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter

Reiki er en udviklingsvej

Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Du kan vælge at få Reikibehandlinger hos en af de mange, som har lært at give Reiki - eller du kan lære at give det til dig selv. Mange mennesker har meget fine resultater med selvbehandling med Reiki.

REIKI ER IKKE I MODSTRID MED NOGEN RELIGION ELLER MEDITATIV PRAKSIS.

Reiki helbredelsesevnen videregives af en Reikimester.

Med Reiki I lærer du at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem fire initieringer, som hver elev får i løbet af kurset. Man får desuden en enkel grunduddannelse i brugen af Reiki og et hæfte, hvor behandlingsformen er beskrevet. Håndpositioner læres og indøves grundigt